Waarom WEngage?

background shape

Bij ons vind je een job op jouw maat!

Waarom zou jij kiezen voor een job bij WEngage? 

Hier alvast een klassieker: bij ons kan je doorgroeien. Of nog: we gaan jou steengoed opleiden! En dat doen we ook hoor, maar maakt dat écht het verschil voor jou? Dat denken wij niet. 

Waardengedreven ondernemen, da’s waarmee we wel een verschil maken. En waardengedreven, dat merk je vanaf het eerste ogenblik. Bij jouw sollicitatie bekijken we meteen of er tussen jou en ons een goede waardenfit is. Daar komen we op 15 minuten achter, maar dat kwartier is van doorslaggevend belang. Daar zoeken we immers een stevig fundament voor onze samenwerking. Logisch ook, als we hetzelfde denken over wat telt in een job, dan zal je je job bij ons graag doen. En natuurlijk kan je doorgroeien, heel graag zelfs. Maar het eens zijn dat bijvoorbeeld erkenning een waarde is die we beiden belangrijk vinden, dat creëert een onontbeerlijke basis. We zijn dus waardengedreven!

#DeJuisteKeuze#Waardengedreven#StevigFundament

kickertafel in hal

Je kan de sector kiezen die bij jou past.

Werken bij WEngage, da’s bovenal kiezen voor een degelijke job op jouw maat, en volgens jouw interesses. 

We zijn met onze contact centers actief in diverse domeinen. Wil je werken in de energiesector, in telecom, voor de overheid, in de gezondheidssector, in een technische omgeving of liever een NGO? Aan jou de keuze. Maar wat jouw keuze ook is, steeds staan we garant voor een werkomgeving naar jouw verwachtingen waar je jou erkenning bieden. Wij gaan niet voor vluchtige samenwerkingen maar mikken op een mooie en duurzame samenwerking!

#WerkenOpMaat#Erkenning #Duurzaam

foto van inkom

We benutten technologie om jouw job attractiever te maken.

Als organisatie bieden we onze klanten uitstekende diensten aan door onze contact center agents te ondersteunen met toptechnologie.

Onze technologie op mensenmaat creëert twee voordelen: we maken de job attractiever én we staan garant voor een perfecte klantbeleving. Die klantbeleving wint steeds aan belang in een wereld die alsmaar digital wordt. Net in die omgeving bieden wij klanten een fijne ervaring aan.

Steeds opnieuw zoeken we in overleg met de klant de ideale mix van mens & technologie, want elke vraag is nét iets anders!

#Mens&Technologie#Klantbeleving#Technologie

open space office met computers

Technologie

Francesco

Waardengedreven ondernemen, dat merk je!

Wist je dat we onze interne waarden-hiërarchie hebben uitgewerkt? In samenspraak met onze medewerkers gingen we op zoek naar wat voor hen echt telt.

Die waarden bepalen onze werking en vooral onze samenwerking. Integriteit, erkenning, duurzaamheid, gelijkheid, zelfontplooiing, daadkracht en of zorg nemen we ter harte. Hoe kunnen we als werkgever en als organisatie erover waken dat dit ook echt hard maken? Ah, da's een voorbeeld van daadkracht en zorg: we werken daar continu aan.

#Waarden#Samenwerken#TopWerkgever #Erkenning

mensen overleggen in conference room

Erkenning

Pascale

Daadkracht

Jasmine

Duurzaamheid

Nico

Diversiteit

Steven

Integriteit

David

Zelfontplooiing

Johan

We plaatsen jou centraal.

Hoe knap automatische processen, data analyse of artificiële intelligentie ook kan zijn, een mens maakt uiteindelijk het contactmoment rijker.

Net daarom zoeken we onze medewerkers zorgvuldig, voorzien we uitgebreide ondersteuning op maat van de medewerkers om dan samen aan een carrière te bouwen. Onze contact center agents vormen het kloppende hart van onze organisatie, geruggesteund door spitstechnologische oplossingen. Die aanwezigheid van innovatieve technologie maakt dat opleiding, opvolging en coaching van groot belang is. Daarvan zijn we ons goed bewust.

#MensCentraal#Carrière#Opleiding#Coaching

mensen zitten samen in een lounge

Bekijk wat we voor jou in petto hebben!