Proces

background shape

Solliciteren bij WEngage verloopt via 4 heldere stappen.

Alles begint met jouw ideale job samen te stellen in het jobmenu en te solliciteren.
Wat gebeurt er dan?

STAP 1

We kijken naar waarden.

Onze eerste online kennismaking is meteen raak. Op een kwartiertje bespreken we samen of jij aansluit bij onze waarden en cultuur.  Sluit je goed aan bij onze waarden? Super, dan ga je meteen over naar de volgende fase waar we peilen naar competenties. 

Kijk jij anders naar waarden op het werk? Da’s helemaal prima, maar dan stopt onze kennismaking allicht.

Stap 2

Op naar een diepteinterview! 

Ok, er is een goede waardenfit tussen ons, super! Maar hoe staat het met jouw vaardigheden? Tijdens een diepteinterview peilen we naar je competenties.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met een dilemma, of een uitdaging onder tijdsdruk. 

Jouw antwoorden bespreken we tijdens een eventuele eerste fysieke ontmoeting en kunnen we gebruiken om jou te leren hoe wij in die situaties willen dat onze medewerkers reageren.

Stap 3

Eindelijk zien we mekaar fysiek. 

Na twee blind dates volgt de echte ontmoeting in één van de WEngage bedrijven in het land. Je ontvangt een uitnodiging voor een gesprek, dan nemen we de tijd om kennis te maken en mekaar goed te leren kennen. Leuk dat we dan weten dat we qua waarden en competenties op dezelfde golflengte zitten, toch? 

Daarna kan het snel gaan. Is de match er langs beide kanten? Kriebelt het evenzeer bij jou als bij ons? Snel volgt er dan een concreet voorstel. Eens het papierwerk klaar is en de startdatum gekend is tellen we af!

Stap 4

Welkom bij WEngage!

Voilà, de kop is eraf, je bent begonnen bij één van de WEngage afdelingen, welkom!

Nu volgen er enkele intensieve weken waar we jou ons bedrijf leren kennen en waarin jij de kneepjes van het vak leert. Een onboarding heet dat in officiële termen, we heten je van harte welcome on board. Zit alles goed qua kennis van systemen, technieken, procedures en aanpak? Dan ga je een korte periode onder nauwe begeleiding aan de slag.

Eens die kaap met succes genomen is ben je klaar om zelfstandig te werken, proficiat! Maar dat betekent niet dat je alleen werkt. Er staan steeds team-leads klaar om je te helpen en je te laten groeien in je job.